Άρης: Αλεξάνδρειο από τα παλιά!
Χιλιάδες χαρτάκια δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με το τζάμπολ του αγώνα Άρης- Χάμπουργκ στο Αλεξάνδρειο

Τρομερή ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, με τους 5.000 και πλέον φίλους του Άρη να εκτοξεύουν χιλιάδες χαρτάκια στο τζάμπολ του αγώνα κόντρα στους Χάμπουργκ Τάουερς, κάνοντας το παρκέ να… εξαφανιστεί!
Ο κόσμος του Άρη γέμισε απ’ άκρη σε άκρη το Παλέ, δημιουργώντας μια καυτή και μαγική ατμόσφαιρα στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της σεζόν για την ομάδα.
Με το σφύριγμα για το τζάμπολ του αγώνα, οι φίλοι του Άρη άρχισαν να εκτοξεύουν χιλιάδες χαρτάκια στον ουρανό του γηπέδου και να πλημμυρίζουν το παρκέ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού και δημιουργώντας εικόνες - διαφήμιση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Όπως ήταν επόμενο, το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά μέχρι να καθαριστεί το παρκέ από τους τόνους χαρτιών που γέμισαν το παρκέ του Nick Galis Hall.