Πρωτοχρονιά με... αποχή στον ΠΑΟΚ, κρίσιμο ραντεβού με Σαββίδη!

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2019 για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, καθώς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι παίκτες αντί προπόνησης έκαναν αποχή επειδή είναι απλήρωτοι και συζήτησαν το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Πρωτοχρονιά με... αποχή στον ΠΑΟΚ, κρίσιμο ραντεβού με Σαββίδη!

Υπάρχουν οφειλές προς όλους τους παίκτες. Και σε αυτούς που πήγαν φέτος στην ομάδα και σε αυτούς που είναι από πέρσι στο ρόστερ.

Από τη στιγμή που δεν έγιναν πληρωμές στο τέλος του χρόνου, οι παίκτες αποφάσισαν να δράσουν και ζήτησαν αντί προπόνησης να γίνει κουβέντα με τον Πρέλεβιτς για να δοθούν εξηγήσεις.

Η επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ για το θέμα ήταν η εξής: "Προτιμήθηκε αντί προπόνησης να γίνει μια συζήτηση με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και το αγωνιστικό τμήμα για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, όσον αφορά το οικονομικό. Το ότι υπάρχουν δυσκολίες, είναι κάτι που δεν το κρύψαμε ποτέ και με δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών της ομάδας αλλα και του ίδιου του προέδρου, όπως και το ότι αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση".

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν και σήμερα στο κλειστό της Πυλαίας με σκοπό να μην προπονηθούν, αλλά εν τέλει πείστηκαν να μην συνεχίσουν την αποχή τους και έκαναν προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο λόγος είναι ότι εκκρεμεί ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη - μέσω του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ - προκειμένου να πειστεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, να δώσει λύση, συνδράμοντας οικονομικά, κάτι που δεν έχει κάνει φέτος. Το ραντεβού αυτό θεωρητικά είναι προγραμματισμένο για αύριο, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ότι θα πραγματοποιηθεί.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι Φιλ Γκος (λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα), Ντάριους Γκάρετ (ενοχλήσεις στο γόνατο), Τζαμάλ Τζόουνς (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Μιλένκο Τέπιτς (βρέθηκε στο Βελιγράδι σήμερα για προσωπικούς και επιστρέφει αύριο για την προπόνηση της ομάδας).