Το μήνυμα επιστροφής του Πάτρικ Γιάνγκ (pic)

Ο Αμερικανός σέντερ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί.

Το μήνυμα επιστροφής του Πάτρικ Γιάνγκ (pic)

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές, ο Πάτρικ Γιάνγκ συμφώνησε με την Αβελίνο κάνοντας restart στην καριέρα του. Ο Αμερικανός σέντερ έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο είναι έτοιμος να ξαναπατήσει το παρκέ και να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε για την νέα αρχή που πρόκειται να ξεκινήσει.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Πριν 18 μήνες έπαιζα το τελευταίο μου παιχνίδι αφότου μου είχαν πει ότι δεν θα μπορέσω να παίξω ξανά. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τώρα έχω κάνει ένα απίστευτο ταξίδι. Δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ χωρίς την πίστη στο Θεό, χωρίς στην οικογένειά μου και όλα όσα με ώθησαν να πάω μπροστά.

Όνειρό μου είναι να αποτελώ έμπνευση και ζωντανή απόδειξη ότι κόντρα σε όλα δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Ευχαριστώ το Θεό που είναι ο θεραπευτής μου, την οικογένειά μου που είναι η έμπνευσή μου και την Αβελίνο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Από εδώ και πέρα έχει μόνο ψηλότερα».