Επιβεβαίωση και από Σπανούλη για Τζέιμς

Ο Βασίλης Σπανούλης επιβεβαίωσε πως ο Μάικ Τζέιμς είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει στη σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος.

Επιβεβαίωση και από Σπανούλη για Τζέιμς

Ολοκληρώθηκε η πρόωρα η σεζόν για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος για όλη τη σειρά των τελικών. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει τιμωρηθεί από τις 2 Ιουνίου για παραβίαση των εσωτερικών κανονισμών και δεν θα επιστρέψει ούτε για τους τελικούς με την Παρί.

Η επιβεβαίωση ήρθε και από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δήλωσε για το θέμα: «Ο Μάικ Τζέιμς παραμένει τιμωρημένος για όλη τη σειρά των τελικών».

Θυμίζουμε ότι η Μονακό κατηγορεί τον παίκτη πως ενεπλάκη σε καβγά σε κατάσταση μέθης σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ενώ ο ίδιος τα αρνείται όλα αυτά και υποστηρίζει πως μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει συμβόλαιο με τη Μονακό μέχρι το 2027 και πλέον είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει στην ομάδα.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110