Ο Πιτίνο μιλά για τον ΠΑΟ και θεωρεί ότι ο Γιαννακόπουλος «δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές»

Η εικόνα που έχει ο Αμερικανός για τους πράσινους και τον ηγέτης τους.

Ο Πιτίνο μιλά για τον ΠΑΟ και θεωρεί ότι ο Γιαννακόπουλος «δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές»

Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο αντικαταστάτης του Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό και μίλησε στις ΗΠΑ για την επικείμενη συμφωνία αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι κάποιος που απ' ότι φαίνεται δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο είναι πολύ καλός. Είναι πολύ παθιασμένος με την ομάδα. Είναι ένας τύπος που δεν ασχολείται πολύ με τους παίκτες. Μου είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω πρόβλημα. Μισεί την ήττα. Δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό», είπε ο Πιτίνο στην Louisville Courier Journal, προσθέτοντας ότι δεν θα αποφασίσει για την πρόταση του Παναθηναϊκού πριν την Παρασκευή, οπότε και θα μιλήσει με την οικογένειά του, όμως είναι κοντά στο να πει το «ναι»:

«Μου λείπει πολύ η προπονητική. Έχω ακόμα μεγάλη πικρία για το Λούιβιλ και το Southern District της Νέας Υόρκης, αλλά αυτό θα με βοηθήσει να μου φύγει λίγο. Η Euroleague είναι λίγο πιο κάτω από το ΝΒΑ. Θέλω να ζήσω μία διαφορετική εμπειρία και να ταξιδέψω σε μέρη όπου δεν έχω βρεθεί ποτέ. Ο τρόπος που σκέφτομαι είναι σαν το βιβλίο μου, ''The One-Day Contract''. Απλά βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά και θα δω πώς θα λειτουργήσει, να επιστρέψω στους πάγκους και βλέπουμε».