Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ. Αλβέρτης και Βόβορας το τεχνικό-τιμ του Παναθηναϊκού στον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ

Ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία του με τον Ισπανό τεχνικό, αφού η ομάδα το τελευταίο διάστημα διανύει κακό αγωνιστικό φεγγάρι στην Ευρώπη. Έχει μετρήσει έξι σερί εκτός έδρας ήττες στην EuroLeague, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στην διοργάνωση, αριθμεί τέσσερις ήττες.

Μπορεί ο Τσάβι Πασκουάλ να κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με το «τριφύλλι», αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα Final Four, ενώ για τρίτη σεζόν ο Παναθηναϊκός δείχνει να μην έχει τις δυνάμεις να φτάσει ως την τελική τετράδα.

Στον Τσάβι Πασκουάλ χρεώθηκε όχι μόνο η κακή αγωνιστική εικόνα, αλλά και ο προβληματικός τρόπος που χτίστηκε το φετινό ρόστερ, καθώς αρκετοί παίκτες όχι μόνο είναι μεγάλοι στην ηλικία, αλλά δεν αποδίδουν και τα αναμενόμενα. Παράλληλα, ο Ισπανός κόουτς, το τελευταίο διάστημα, είχε χάσει την επικοινωνία του με τους παίκτες και η διοίκηση αποφάσισε να... ταράξει τα νερά με την απομάκρυνση του.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν έχοντας στην τεχνική του ηγεσία τους Γιώργο Βόβορα και Φραγκίσκο Αλβέρτη.