ΛεΝτέι: «Είμαι πάουερ-φόργουορντ, αυτή είναι η φυσική μου θέση»

Ο Ζακ ΛεΝτέι ρωτήθηκε για το ποια είναι η φυσική του θέση και ο Αμερικανός τόνισε πως είναι εκείνη του πάουερ-φόργουορντ. 

ΛεΝτέι: «Είμαι πάουερ-φόργουορντ, αυτή είναι η φυσική μου θέση»

Ο Ζακ ΛεΝτέι αποκτήθηκε φέτος για τον ρόλο του σέντερ, αλλά τον τελευταίο μήνα ο Ντέιβιντ Μπλατ τον χρησιμοποιεί κυρίως στη θέση "4".

Ο παίκτης δείχνει να ανταποκρίνεται καλύτερα στον ρόλο του πάουερ-φόργουορντ και ρωτήθηκε για το ποια θεωρεί πως είναι η φυσική του θέση. Η απάντηση του ήταν η εξής: "Η φυσική μου θέση είναι πάουερ φόργουορντ. Εϊμαι ένας πάουερ φόργουορντ που μπορεί να παίξει και σέντερ.

Κάνω πάντα ό,τι ζητάει ο κόουτς από εμένα. Ξέρει το παιχνίδι μου, ξέρει πώς παίζω και εκείνος με επέλεξε, οπότε πάντα θα παλεύω για να κάνω ό,τι θέλει εκείνος. Πάντως η φυσική μου θέση είναι «4», όμως όπως είπαμε μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των ψηλών. Πάντα πάντως θα παλεύω για να κερδίσει ο Ολυμπιακός".

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Είναι σπουδαίο αυτό που έκανε. Έχει μια τεράστια καριέρα στην euroleague και μαθαίνω κάθε μέρα πολλά από εκείνον. Ελπίζω να μπορέσω να βάλω στο παιχνίδι μου κομμάτια από το δικό του".