Στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (12/12, 20:00) θα αντιμετωπίσει στη Γαλλία την Καρόλο. Παντελάκης: «O αντίπαλος μας παίζει πάντα καλά στην έδρα του».

Στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Στο Σαρλεβίρ Μεζιέρ της Γαλλίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τρίτης για την αναμέτρηση με την Carolo (12/12, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός κατέλυσε στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με την γαλλική ομάδα.

Μοναδική που δεν ταξίδεψε στην Γαλλία είναι η Ρίτα Ρασίντ.

Για το παιχνίδι με την Carolo την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με την Carolo «Παίζουμε απέναντι σε μια αντίπαλο που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα της και έχει δύο νίκες μπροστά στο κοινό της. Σε αυτό το γήπεδο έχουν ηττηθεί η Sopron και η Hatay BBB, κάτι που από μόνο του λέει πολλά αναφορικά με τη δύναμη της.

Από την μεριά μας έχουμε μελετήσει την Carolo και θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη μας παρουσία στην διοργάνωση. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως έτσι είναι όλα τα ματς σε αυτό το επίπεδο. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το θετικό αποτέλεσμα και να γυρίσουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε για το ματς με την Carolo ότι: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει από την μεριά μας να ακολουθήσουμε την στρατηγική μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Carolo. Προέρχεται και αυτή από ήττα και θα έχει στο μυαλό της το πως θα επανορθώσει».

-Το Carolo-Ολυμπιακός θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.