Παντελάκης: «Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάθηκε η διαφορά»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Χατάι στην Τουρκία και οι Γιώργος Παντελάκης και Αγγελική Νικολοπούλου, αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση. 

Παντελάκης: «Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάθηκε η διαφορά»

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το ματς πως: «Αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με την Hatay BB που είναι μια άκρως ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο δεκάλεπτο μείναμε μέσα στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο που χάθηκε η διαφορά είχαμε ένα κενό διάστημα στο παιχνίδι μας και η διαφορά έκλεισε στο ημίχρονο στους 13 πόντους υπέρ τους. Ίσως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και από τον τραυματισμό της Άννας Σπυριδοπούλου που δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς ενώ ήταν πολύ καλή όσο αγωνίστηκε.

Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ και μειώσαμε γρήγορα στους οχτώ πόντους, όμως και πάλι κάποια λάθη που κάναμε στην επίθεση μας γύρισαν την κατάσταση υπέρ της Hatay BB και μας στοίχισαν. Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε. Να δούμε τα λάθη μας μέσα από την προπόνηση και να τα διορθώσουμε, ήταν μια παρά πολύ καλή προσπάθεια από τα κορίτσια και πρέπει να διορθωθούμε ενόψει της συνέχειας μας στην διοργάνωση».

Η Αγγελική Νικολοπούλου είπε από την μεριά της: «Νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι ουσιαστικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η αντίπαλος μας ξέφυγε στο σκορ και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Από την μεριά μας τώρα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να σκεφτόμαστε μπροστά και τα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη».