Ο «πονοκέφαλος» του Μπλατ με τα τέσσερα "4άρια"

Ο Αγραβάνης επέστρεψε, ο ΛεΝτέι έχει πάρει... μετάθεση στον ρόλο του πάουερ-φόργουορντ και ο Μπλατ καλείεται να χωρέσει στο ροτέισον του Ολυμπιακού τα τέσσερα "4άρια" του.

Ο «πονοκέφαλος» του Μπλατ με τα τέσσερα "4άρια"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση κόντρα στον Πανιώνιο και ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει ένα ακόμη μεγάλο κορμί στη διάθεση του. Μπορεί O 24χρονος φόργουορντ να είναι ακόμη ανέτοιμος, αλλά σιγά-σιγά θα μπαίνει περισσότερο ενεργά στο ροτέισον του προπονητή του Ολυμπιακού.

Κάπου εδώ, όμως, θα δημιουργηθεί και ένας "πονοκέφαλος" για τον πολύπειρο Αμερικανό κόουτς. Πλέον, θα έχει στο ρόστερ του (ουσιαστικά) τέσσερα "4άρια". Άλλωστε, οι Πειραιώτες στη συγκεκριμένη θέση διαθέτουν τους Γιώργο Πρίντεζη, Σάσα Βεζένκοφ, Δημήτρη Αγραβάνη, συν τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος, πλέον, έχει πάρει... μετάθεση στο συγκεκριμένο πόστο. Πλέον, ο Αμερικανός αγωνίζεται κυρίως σαν πάουερ-φόργουορντ και όλο και λιγότερο σαν σέντερ, κάτι που το βλέπουμε συνεχώς στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού.

Θα έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε το πως θα διαχειριστεί όλους αυτούς τους παίκτες στη συγκεκριμένη θέση ο Ντέιβιντ Μπλατ. Κόντρα στον Πανιώνιο, πάντως, ο Αμερικανός κόουτς χρησιμοποίησε τον Δημήτρη Αγραβάνη και στην θέση «5», δείγμα των σκέψεων του να τεστάρει τις δυνατότητες του Έλληνα φόργουορντ ως "κολόνα" κάτω από τα "ερυθρόλευκα" καλάθια.