Προχωρούν μαζί Έζα και Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός και η μπύρα Έζα θα προχωρήσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Μπλατ: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε συνεργάτες συνεργάτες σε αυτό το πρότζεκτ».

Προχωρούν μαζί Έζα και Ολυμπιακός

Σε μια ξεχωριστή και άκρως… οικογενειακή εκδήλωση ο Ολυμπιακός και η εζα επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια!

Το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο. Μάλιστα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε για αυτή τη συνεργασία… «Πάντα πίστευα πως το σήμα κατατεθέν ενός επιτυχημένου προγράμματος φτιάχνεται από τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό. Εμείς ως ομάδα και ο Ολυμπιακός ως οργανισμός είναι πολύ περήφανος και νιώθει τιμή για τη συνεργασία με την μπύρα έζα και που έχει την ευκαιρία να εκπροσωπεί την ποιότητά της.

Ελπίζουμε και εμείς να παράσχουμε την ίδια ποιότητα τόσο στο κομμάτι της συμπεριφοράς, όσο και των αποτελεσμάτων. Πάντα πίστευα πως τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που σε οδηγούν, αλλά αυτά που έπονται… Αν λειτουργείς σωστά, έχεις καλούς συμπαίκτες και καλούς συνεργάτες και βάζεις πάνω από όλα την ευπρέπεια της δουλειάς σου, τότε θα έχεις την ευκαιρία τελικά να επιτύχεις. Σας ευχαριστούμε και είμαστε περήφανοι που είμαστε συνεργάτες σε αυτό το πρότζεκτ. Και θα συνεχίσουμε να σας εκπροσωπούμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Διευθυντής Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης, Νίκος Λεπενιώτης, υποστήριξε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε σε έναν τόσο ωραίο χώρο, σε έναν φυσικό χώρο για την μπύρα, προκειμένου να παρουσιάσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για τρία ακόμη χρόνια με την έζα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτή τη συνεργασία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από τα τόσα χρόνια που συνεργαζόμαστε και έχει βοηθήσει ο ένας τον άλλο να μεγαλώσει το brand του. Χαιρόμαστε για έναν επιπλέον λόγο για αυτή τη συνεργασία.

Επειδή πρόκειται για μια ελληνική εταιρία, η οποία προσπαθεί να κερδίσει το δικό της μερίδιο στην πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά της μπύρας στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηρίζουμε μια 100% ελληνική προσπάθεια. Όπως ο Ολυμπιακός κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη, έτσι και η έζα, κυρίως το καλοκαίρι, κάνει χαρούμενους όλους Έλληνες που την απολαμβάνουν, αλλά και τους ξένους που έρχονται στη χώρα μας για να γνωρίσουν τα ωραία προϊόντα της πατρίδας μας. Ευχαριστούμε την έζα για τη στήριξη και εύχομαι να έχουμε πολλές χαρούμενες στιγμές και να τις γιορτάσουμε μαζί».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της εζα, Τζώρτζης Κανακάρης, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ανανεώνουμε με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια τη συνεργασία μας. Εμείς την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης είμαστε περήφανοι για τις Lager, Pilsener και alcohol free. Συνδεόμαστε με μια ομάδα με κύρος και υπερηφάνεια. Συνδεόμαστε με έναν Θρύλο. Έχουμε πείσμα για τον πρωταθλητισμό, πάθος για αυτό που κάνουμε και είμαστε περήφανοι σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύουμε πως στο τέλος θα είμαστε νικητές σε όλους τους στόχους μας».