Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Αγραβάνης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Δευτέρα (19:00) τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ και ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 

Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Αγραβάνης

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Την Δευτέρα (26/11) το απόγευμα (19:00, COSMOTE SPORT 4), oι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, ο οποίος θα έρθει στο Φάληρο έχοντας νέο προπονητή, τον Νίκο Οικονόμου, αλλά και τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος κατέκτησε με τους Πειραιώτες το πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2012.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" τις τελευταίες μέρες. Αισθάνεται καλά, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και το προπονητικό-τιμ έχει κρίνει πως είναι έτοιμος ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο 24χρονος πάουερ-φόργουορντ, λοιπόν, θα βρεθεί στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, έντεκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού). Θα κάνει το φετινό ντεμπούτο του με τα "ερυθρόλευκα", φορώντας και τον νέο του αριθμό, τη φανέλα με το "21".

Όσον αφορά τον Αξέλ Τουπάν, ο Γάλλος φόργουορντ θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση. Ο Γάλλος φόργουορντ συνεχίζει την αποθεραπεία του, ύστερα από τον τραυματισμό του στην αριστερή ποδοκνημική και στόχος του είναι να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στη Μποντούσνοστ στο ΣΕΦ.