Στην ουγγρική ΖΤΕ ΝΚΚ η Μάλτση

Η Εβίνα Μάλτση θα συνεχίσει την καριέρα της στην ουγγρική ΖΤΕ ΝΚΚ και αυτή θα αποτελέσει την 16η ομάδα στην καριέρα της, στα 40 της χρόνια.

Στην ουγγρική ΖΤΕ ΝΚΚ η Μάλτση

Στα 40 χρόνια της, η Εβίνα Μάλτση βρίσκεται σε... δαιμονιώδη φόρμα και στέλνει ηχηρό μήνυμα πως μία 40άρα μπορεί να ισούται με δύο εικοσάρες! Η αρχηγός της εθνικής υπέγραψε στην ουγγρική ZTE NKK και φτιάχνει βαλίτσες για τον 16ο «σταθμό» της καριέρας της.

Μία εξέλιξη που... κάπως μετρίασε την πικρία της για το γεγονός πως η «γαλανόλευκη» δεν εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2019, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν βρέθηκε μέσα στις έξι καλύτερες δεύτερες των προκριματικών. Μετά από δύο σεζόν στον Ολυμπιακό, τις οποίες συνδύασε με δύο νταμπλ Ελλάδας, η Μάλτση ετοιμάζεται για την 7η ομάδα στην καριέρα της στο εξωτερικό.

Στο παρελθόν, η κορυφαία εν ενεργεία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια έχει αγωνιστεί σε Α.Ο.Κ. Γουμένισσας (ο σύλλογος της ιδιαίτερης πατρίδας της), Γ.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, Μ.Ε.Ν. Τούμπας, Παναθηναϊκό Α.Ο., Θέλτα Βίγκο Ουρμπάν, Μαν Φίλτερ Σαραγόσα, Μπουρζ Μπασκέτ, Κονέκτικατ Σαν, Σιουδάδ Ρος Κασάρες, USK Πράγα 86, Πολκοβίτσε, Καϊσερί Κάσκι, Χόμεντ Αντάκια Μπελεντίγιε, Άδανα Μπότας Σπορ και Ολυμπιακό.