Κοιτάζει για παίκτη ο Ολυμπιακός

Τα ματς με Μπάγερν και Ρεάλ πέρασαν, ο Ολυμπιακός έκανε το "δύο στα δύο" και παράλληλα κοιτάζει παίκτες για μεταγραφή δίχως βιασύνη. Ο Μπλατ θέλει γκαρντ, αλλά υπάρχει "θέμα" και στους ψηλούς.

 

Κοιτάζει για παίκτη ο Ολυμπιακός

Ύστερα από την δεύτερη ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (για το ελληνικό πρωτάθλημα), με τον Ολυμπιακό παράλληλα να αριθμεί τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα (ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε, ΠΑΟ) στην EuroLeague, το ρεπορτάζ ανέφερε πως οι Πειραιώτες έχουν ανοίξει τις... κεραίες τους για μεταγραφική ενίσχυση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως αναλόγως τα αποτελέσματα που θα έφερναν οι "ερυθρόλευκοι" μέσα στη "διαβολοβδομάδα" θα κρινόταν σε μεγάλο βαθμό η ταχύτητα με την οποία ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε σε απόκτηση παίκτη. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, αντέδρασαν και απάντησαν με δύο σερί νίκες στην EuroLeague. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο επανήλθε η ηρεμία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπήκε στο... συρτάρι το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να βρίσκονται σε μεταγραφική αναζήτηση, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να ενδιαφέρεται να ενισχύσει το ρόστερ του με έναν γκαρντ. Αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση παίκτη. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν βιάζονται, κοιτάζουν την αγορά και θα κινηθούν όταν κατασταλάξουν στον... εκλεκτό. Μόλις αυτό γίνει πράξη, τότε ο Βασίλης Τολιόπουλος (ο οποίος δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Αμερικανό τεχνικό) θα παραχωρηθεί δανεικός, με πιθανότερο προορισμό του τον Κολοσσό Ρόδου.

Βέβαια, θα το τονίσουμε για ακόμη μία φορά, πως έτσι όπως λειτουργεί το τελευταίο διάστημα ο Ντέιβιντ Μπλατ, έχοντας στείλει με... μετάθεση τον Ζακ ΛεΝτέι στο "4", υπάρχει "θέμα" στο "5". Μπορεί ο Αμερικανός να τα πηγαίνει αρκετά καλά στον ρόλο του πάουερ-φόργουορντ, αλλά ύστερα από αυτή την εξέλιξη, στην ουσία υπάρχει ένας ξεκάθαρος σέντερ όπως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, έχοντας βοήθειες για ανάσες από τους ΛεΝτέι-Μπόγρη.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο προγραμματισμός ανέφερε πως ο Ζακ ΛεΝτέι αποκτήθηκε για τον ρόλο του σέντερ. Πλέον, ο Ντέιβιντ Μπλατ δείχνει την διάθεση να χρησιμοποιεί κυρίως στο "4" τον Αμερικανό (σαν back-up του Πρίντεζη) καθώς δεν τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα στο "5" (λόγω των αμυντικών του αδυναμιών), με αποτέλεσμα ο Σάσα Βεζένκοφ να έχει μπει στον... πάγο.

Πλέον, στο πόστο του πάουερ-φόργουορντ θα υπάρχουν, ουσιαστικά, τέσσερις αθλητές, καθώς πέρα από τους Πρίντεζη-Βεζένκοφ-ΛεΝτέι, θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Να... χαμηλώσει ο Σάσα Βεζένκοφ στο "3"; Το έχει δοκιμάσει ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και εκεί υπάρχει πολυκοσμία, αφού υπάρχει η τριάδα με τους Παπανικολάου-Τουπάν-Τίμα.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ζητήσει παίκτη στα γκαρντ, αλλά έτσι όπως προχωράει η ομάδα, δείχνει να χρειάζεται βοήθεια όχι τόσο στη περιφέρεια (ο καλός Στρέλνιεκς έχει ήδη ανεβάσει το επίπεδο), όσο στην φροντ-λάιν, καθώς οι Πειραιώτες δείχνουν να "διψούν" περισσότερο για έναν αθλητικό σέντερ με έφεση στην άμυνα. Ο ΛεΝτέι έχει ταλέντο στην επίθεση, αλλά στην άμυνα δεν είναι ούτε Χάινς, ούτε Ντόρσεϊ, ούτε Ντάνστον, ούτε Χάντερ, ούτε Μπιρτς...