Ενοχλήσεις στο γόνατο για Παπανικολάου

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ΣΕΦ και ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει ΟΑΚΑ. Ενοχλήσεις στο γόνατο για Παπανικολάου.

Ενοχλήσεις στο γόνατο για Παπανικολάου

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τις επόμενες μέρες είναι δύσκολο και απαιτητικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για ρεπό και ξεκούραση. Ύστερα από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (18/10, 18:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στους παίκτες του, μαζί κουβέντιασαν για τα αίτια της ήττας από την Φενέρμπαχτσε, είδαν βίντεο και προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο Αμερικανός κόουτς επεσήμανε σε όλους την δυσκολία του προγράμματος που ακολουθεί, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό, την Δευτέρα ο Ολυμπιακός μπαίνει στο αεροπλάνο για το ταξίδι στο Μόναχο. Την Τρίτη, άλλωστε, αντιμετωπίζουν (20/11) την Μπάγερν στη Γερμανία, ενώ την Πέμπτη (22/11) υποδέχονται την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στην ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει διπλή αγωνιστική.

Ο Κώστας Παπανικολάου αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς απέναντι στους Τούρκους. Έχει δημιουργηθεί αιμάτωμα σε εκείνο το σημείο, αλλά θα αντιμετωπιστεί με ειδική αγωγή. Ο 28χρονος φόργουορντ, πάντως, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ (18 πόντοι) του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.