Ομπράντοβιτς για διαιτησία: «Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν»

Ο Ερυθρός Αστέρας «σκούπισε» την Παρτιζάν και ο Ζέλικο Ομπράντιβιτς άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Ομπράντοβιτς για διαιτησία: «Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν»

Με 3-0 επικράτησε στη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας ο Ερυθρός Αστέρας επί της Παρτιζάν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήνει αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την διαιτησία: «Δεν έχει σημασία αν έχουμε χάσει έξι σερί φορές από τον Ερυθρό Αστέρα. Μετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς όλα ήταν ξεκάθαρα για το πού πηγαίνει το πράγμα και πώς θα τελειώσει. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε αυτό. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αλλά αν η Αδριατική Λίγκα θέλει να προοδεύσει, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

Ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης σε όλα τα παιχνίδια. Είδαμε τα λάθη των διαιτητών, τα ίδια έγιναν και στο δεύτερο παιχνίδι και το τρίτο ματς κρίθηκε στη μία κατοχή. Αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Ο βασικός υπεύθυνος για το αποτέλεσμα είμαι εγώ. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα, κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τη νίκη, όπως να μπορείς να κοιτάς τον άλλο στα μάτια. Εγώ μπορώ να το κάνω, δεν είμαι σίγουρος για άλλους»

Για τους παίκτες του: «Πάντα θα είμαι στο πλευρό των παικτών μου. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για έλλειψη προσπάθειας, γιατί είχαμε στον τρίτο τελικό 13 περισσότερες κατοχές και αυτό δεν γίνεται αν δεν παλέψεις. Ό,τι και να έγινε όμως, ο υπεύθυνος είμαι εγώ. Χάσαμε, θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν να είμαστε καλύτεροι»