Άρης: Αμφίβολος ο Κατσίβελης με Προμετέι

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσίβελη για τον αγώνα του Άρη με την Προμετέι.

Άρης: Αμφίβολος ο Κατσίβελης με Προμετέι

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Προμετέι με φόντο τα προημιτελικά του Eurocup έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Άρη. Για το συγκεκριμένο ματς αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσίβελη και η παρουσία του στον αγώνα αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Ο Άρης Midea έχει στρέψει την προσοχή του στον νοκ άουτ αγώνα με την ουκρανική Προμετέι, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 06/03 στις 19:00, στη Ρίγα της Λετονίας, για τη φάση των play-offs του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν σήμερα (04/03) το μεσημέρι μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Κατσίβελης (τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Προμηθέα) δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα. Θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Ρίγα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Έρικ Ριντ JR, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον μεθαυριανό αγώνα, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λετονία.

Η αποστολή του Άρη Midea αναχωρεί στις 20:10 με πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα. Οι καλαθοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον».