Χεζόνια για το μέλλον του: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας»

O Mάριο Χεζόνια αναφέρθηκε στα σενάρια αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. 

Χεζόνια για το μέλλον του: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας»

Το συμβόλαιο του Μάριο Χεζόνια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Κροάτης φόργουορντ έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τη Ρεάλ, αλλά δεν την έχει δεχτεί. Είτε επειδή αξιώνει το κάτι παραπάνω, είτε και γιατί θέλει να δει και τις προσφορές που θα έχει από άλλους συλλόγου.

Ο Μάριο Χεζόνια ρωτήθηκε για τα σενάρια σχολιάζοντας τα εξής: «Θα δούμε τι θα έρθει το καλοκαίρι, πού θα είμαι και πώς θα είμαι. Δεν έχει βάση να μιλάμε για αυτά τώρα. Δεν έχω ιδέα.

Παλιά, θα ήξερα την κατεύθυνση που θα έπαιρνε η καριέρα μου, αλλά τώρα δεν είναι έτσι. Δεν έχω ιδέα και πρέπει να πω ότι δεν με ενδιαφέρει καν τι λέει ο καθένας, τι συμβαίνει γύρω μου. Μπαίνουν από το ένα αυτί και βγαίνουν από το άλλο. Προσπαθώ να έχω πλήρη έλεγχο των σκέψεών μου, των αποφάσεών μου για το πού θέλω να είμαι, τι θέλω και πόσο το θέλω.

Επικεντρώνομαι μόνο στη Ρεάλ και στους τίτλους που κυνηγάμε. Και είναι καλό που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει το παιχνίδι μου και εμένα. Στο τέλος της ημέρας, είναι ωραίες ανησυχίες αυτές”