Μαρκ Γκασόλ: Αποχώρησε οριστικά από την ενεργό δράση (pic)

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε και επίσημα σε ηλικία 39 ετών ο Μαρκ Γκασόλ.

Μαρκ Γκασόλ: Αποχώρησε οριστικά από την ενεργό δράση (pic)

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα έβαλε ο Μαρκ Γκασόλ που στα 39 του χρόνια ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Καταλανός σέντερ ανακοίνωσε την απόφασή του σε συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη, ενώ το παρών έδωσαν οι οικογένεια του, οι γονείς του και ο μικρότερος αδερφός του, Άντριαν.

Ο Γκασόλ αποσύρθηκε μετά από 21 χρόνια καριέρας, 13 εξ αυτών στο NBA, έχοντας μάλιστα πάρει και το πρωτάθλημα με τους Ράπτορς το 2019.

Μετά το τέλος της καριέρας του στο NBA επέστρεψε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Τζιρόνα, της οποίας είναι πρόεδρος από το 2014, ενώ αγωνίστηκε σε αυτήν μέχρι την περασμένη σεζόν βοηθώντας την να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

«Ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη. Ένα μέρος του εαυτού μου είχε αποφασίσει. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία και υπάρχει ένα μέρος μου που δεν συμφωνεί με αυτό, αλλά τώρα είναι η ώρα να δώσω πίσω όλα όσα μου έμαθαν.

Δεν βιάζομαι να βρω τι θα κάνω τώρα. Θέλω να αφοσιωθώ στο να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και να συνεχίσω να διοικώ τον σύλλογο. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω τώρα, να αποσυρθώ...», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.