Πετρούσεφ: «Οι τίτλοι κρίνονται στο τέλος»

Το σχόλιο του Φίλιπ Πετρούσεφ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό

Πετρούσεφ: «Οι τίτλοι κρίνονται στο τέλος»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην ήττα απ' τον Παναθηναϊκό και με δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην μαχητικότητα της ομάδας του παρά τις απουσίες και ξεκαθάρισε πως οι τίτλοι κρίνονται στο τέλος.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ειδικά στην έδρα τους και αυτό φάνηκε από την ατμόσφαιρα. Ήταν ένα ματς ειδικών καταστάσεων. Είχαμε τόση ατυχία, χάσαμε τον Μίλου, δεν σουτάραμε καλά στο φινάλε για να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο μπάσκετ.

Δεν έχουμε κάτι να ανησυχούμε, όταν θα είμαστε πλήρεις θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Η προσπάθεια μας φάνηκε.

Έχει ακόμη δρόμο η σεζόν. Μπορεί να χάσαμε απόψε αλλά οι τίτλοι κρίνονται στον φινάλε. Πάντως το σημαντικό είναι πως κάναμε την προσπάθεια μας και θα συνεχίσουμε για να πανηγυρίσουμε εμείς στο φινάλε».

Όσο για εκείνον και την εμφάνιση του: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Πραγματικά ήταν το καλύτερο μου ματς αν και στο φινάλε κουράστηκα και δεν μπόρεσα να παίξω στο επίπεδο που ήθελα. Ήμουν άρρωστος την προηγούμενη ομάδα, χάσαμε τον Μίλου και κλήθηκα να παίξω όλο το ματς».