Χρυσικόπουλος: «Ρισκάραμε αλλά μας βγήκε»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ναντέρ.

Χρυσικόπουλος: «Ρισκάραμε αλλά μας βγήκε»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι στη γαλλική ομάδα. Στις δηλώσεις του τόνισε πως αυτό που μετράει είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν τα παράτησαν και εν τέλει πήραν τη νίκη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρυσικοπουλου
«Ήταν δύσκολο για εμάς. Η Ναντέρ ερχόταν από καλές νίκες, τρεις συνεχόμενες με 20+ πόντους. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν δύσκολο ακόμη και όταν προηγηθήκαμε με 10 πόντους. Η δουλειάς μας έγινε πιο δύσκολη γιατί ρισκάραμε με κάποιους παίκτες της Ναντέρ που έβαλαν δύσκολα σουτ. Δεν τα παρατήσαμε όμως, μείναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό κι έτσι πήραμε το παιχνίδι.

Αν εξαιρέσεις το ματς με τον Χολαργό, η διάθεση μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι περισσότερο θέμα συγκέντρωσης και όχι τόσο διάθεσης, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε.

Τέτοιες νίκες σου ανεβάζουν την ψυχολογία. Έχουμε τρεις μέρες να δουλέψουμε, θα πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον προημιτελικό με την ΑΕΚ. Τα παιδιά που δεν έχουν ζήσει τη σημασία αυτού του ματς είναι λίγα. Ο Γκος και ο Χάτσερ ξέρουν πόσο σημαντικό είναι οπότε είναι εύκολο για τα υπόλοιπα παιδιά να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι».