Καστρίτης: «Δείξαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε»

Τι είπε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη δραματική νίκη του Άρη

Καστρίτης: «Δείξαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε»

Ο Γιάννης Καστρίτης ανακουφισμένος δήλωσε μετά τη σπουδαία νίκη του Άρη επί της Μπούντουτσνοστ: «Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ και τακτικές. Ήταν σαν ένα παιχνίδι πλέι οφ. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά στο δεύτερο. Δείξαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε. Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω τους παίκτες μας και το… τρελό κοινό μας. Χωρίς τη συνεισφορά τους δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτή τη νίκη».

Για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο μετά την πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση της ομάδας του ποδοσφαίρου γιατί είμαστε ένα, είμαστε Άρης. Ήταν εμφανές ότι άλλαξε όλη η ενέργεια. Σαν ραβδάκι άγγιξε τους παίκτες και όλους μας και άλλαξε η εικόνα του τελευταίου δεκαλέπτου. Είναι μια βραδιά που θα τη θυμάται ο κόσμος του Άρη για καιρό».

Για το αν η πρόκριση πλέον είναι πιο κοντά: «Δεν κλειδώνει την πρόκριση αυτή η νίκη. Μπορεί να κάνεις το 3/3 μπορεί και το 0/3. Και μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί κάτι».

Για τα προβλήματα: «Εδώ και καιρό είμαστε χωρίς πλέιμεικερ. Μην έχοντας τόσους παίκτες, ουσιαστικά δεν προπονούμαστε το τελευταίο διάστημα. Είναι τρομερό το πώς ξεπερνούν οι παίκτες με τη θέλησή τους τις δυσκολίες».