Ναν: «Θέλουμε να δείξουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό»

Ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Ναν: «Θέλουμε να δείξουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό»

Την ερχόμενη Δευτέρα έχουμε ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», Κέντρικ Ναν, αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «θέλω την νίκη για την ομάδα μου. Ξέρω ότι έρχεται μια μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δείξουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής, μιλώντας στην cosmote tv: «Μου πήρε λίγο καιρό να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω ότι τα πάω αρκετά καλά για τους δύο μήνες που είμαι εδώ. Ανταπεξέρχομαι καλά στο στιλ παιχνιδιού και στο physicality που υπάρχει, όχι μόνο στην EuroLeague, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι καλό το επίπεδο του μπάσκετ. Υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός. Προσπαθώ να δείξω ότι είμαι κυρίαρχος και γιατί είμαι ένας από τους κορυφαίους παίκτης της Λίγκας.

Η πιο μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν το physicality που υπάρχει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια. Παίζουμε ένα ή δύο παιχνίδια στην EuroLeague και ένα ματς στο πρωτάθλημα κάθε εβδομάδα. Οι απαιτητικές προπονήσεις και αυτό το επίπεδο επαφών στα παιχνίδια. Μου αρέσει που είμαι μέρος όλου αυτού, το έχω αγκαλιάσει».