Έλις: «Ξεχωριστός ο Σπανούλης, πραγματικός θρύλος ο Μπαρτζώκας»

Ο Οκτάβιους Έλις συνεχίζει την καριέρα του στην Ουράλ και αναφέρθηκε στην εμπερία του σε Ολυμπιακό και Προμηθέα.

Έλις: «Ξεχωριστός ο Σπανούλης, πραγματικός θρύλος ο Μπαρτζώκας»

Ο Οκτάβιους Έλις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουράλ Αικατερινούπολης και παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Με τον Προμηθέα φτάσαμε στον τελικό του Πρωταθλήματος (σ.σ. 3-0 από τον Παναθηναϊκό). Παρεμπιπτόντως, πήρα μέρος και σε διαγωνισμό καρφωμάτων στο ελληνικό All-Star Game το 2019, αλλά δεν υπάρχει πια το video (σ.σ. υπάρχει).

Μου πέταξαν (σ.σ. ο Σον Κιλπάτρικ) τη μπάλα στο πλαϊνό μέρος του ταμπλό και κάρφωσα από το ‘ριμπάουντ’. Θα πω αυτό για τους Έλληνες: Παίζουν πολύ σκληρά, αλλά δεν έχουν αντίπαλο όσον αφορά το μπασκετικό IQ. Εκτιμώ ιδιαίτερα εκείνα τα λεπτά που πέρασα με τον Βασίλη Σπανούλη. Ξεχωριστός παίκτης».

Στη συνέχεια είπε: «Υπάρχει αγάπη για το μπάσκετ στην Ελλάδα κι όλοι γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει τη μεγαλύτερη βάση φιλάθλων στην Ευρώπη.

Δυστυχώς όταν ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη χρονιά της πανδημίας του κορονοϊού και παίζαμε χωρίς θεατές, οπότε δεν καταφέραμε να απολαύσουμε στο μέγιστο αυτή την ατμόσφαιρα. Όσο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δεν είναι απλώς ένας προπονητής, είναι προπονητής των παικτών, πραγματικός θρύλος. Είναι το άτομο με το οποίο μπορείς να συναναστραφείς ήρεμα ακόμη κι εκτός γηπέδου και θα σε υποστηρίζει πάντα».