Eκτός προπόνησης ο Στρέλνιεκς, χάνει Άρη και θα το παλέψει με ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει Άρη χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του. Χάνει Θεσσαλονίκη, θα το παλέψει για Μόσχα.

Eκτός προπόνησης ο Στρέλνιεκς, χάνει Άρη και θα το παλέψει με ΤΣΣΚΑ

Ύστερα από το ρεπό της Παρασκευής, η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας (29/10), στον οποίο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Άρη (17:00) στην Θεσσαλονίκη, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον χρησιμοποίησε για περίπου 5 λεπτά στον αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Λετονός γκαρντ δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Εκ του αποτελέσματος, υπήρξε βιασύνη με την περίπτωση του. Δεν έχει ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό τον τραυματισμό του (θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό), οι ενοχλήσεις επέστρεψαν και ο Λετονός γκαρντ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ώστε να ξεκουραστεί.

Είναι δεδομένο πως θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη και θα κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης (1/11) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αν και οι πιθανότητες να τα καταφέρει δεν είναι με το μέρος του...