Ματσιούλις: «Ο Πεδουλάκης επηρέασε πραγματικά τις μπασκετικές μου γνώσεις»

Για τους προπονητές που επηρέασαν την καριέρα του μίλησε ο Γιόνας Ματσιούλις με ξεχωριστή αναφορά στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ματσιούλις: «Ο Πεδουλάκης επηρέασε πραγματικά τις μπασκετικές μου γνώσεις»

Συνέντευξη παραχώρησε στη Mundo Deportivo ο Γιόνας Ματσιούλις μιλώντας μεταξύ άλλων για τους προπονητές που επηρέασαν την καριέρα του.

Ο Λιθουανός παλαίμαχος παίκτης αναφέρθηκε αρχικά στον Ριμάντας Γρίγκας που είχε στη Ζαλγκίρις Τζούνιορ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι επηρέασε πραγματικά τις μπασκετικές του γνώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μάλλον ο προπονητής που με επηρέασε περισσότερο ήταν ο προπονητής της Ζαλγκίρις Τζούνιορ, Ριμάντας Γρίγκας. Και μετά, άλλος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, στον Παναθηναϊκό. Αυτός επηρέασε πραγματικά τις μπασκετικές μου γνώσεις, τις μπασκετικές μου δεξιότητες και ούτω καθεξής.

Θα μπορούσα να πω ότι αυτοί οι δύο προπονητές εγκατέστησαν το μεγαλύτερο μέρος του τρόπου με τον οποίο καταλαβαίνω το μπάσκετ. Και φυσικά, ο πρώτος προπονητής στη σχολή μπάσκετ μου, που ουσιαστικά με εκπαίδευσε και μου έδωσε μια ευκαιρία και μου έμαθε όλα όσα ξέρω σήμερα».