Καστρίτης για Ουλμ: «Να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρηση του Άρη με την Ουλμ παραχώρησε ο Γιάννης Καστρίτης.

Καστρίτης για Ουλμ: «Να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα»

Για την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας Ουλμ για την 7η αγωνιστική του EuroCup μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός της ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της γερμανικής ομάδας, τονίζοντας την ανάγκη η ομάδα του να ελέγξει το παιχνίδι μέσα από την άμυνα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απουσία του Σανόγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Ουλμ: «Είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος. Πρόκειται για ποιοτική ομάδα με παίκτες στους οποίους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, με καλή χημεία και ταχύτητα οι οποίοι παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να παίξουμε όπως ξέρουμε δυνατά και να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα μας και από εκεί και πέρα να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Σανόγκο: «Θα τη διαχειριστούμε όπως διαχειριζόμαστε την απουσία κάθε τραυματία. Δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι έχουμε να διαχειριστούμε μία τέτοια απουσία και τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Ίσμαελ θα δώσουν το 100% και θα παίξουν και τον Σανόγκο».