Άρης: Οι δηλώσεις Χάρελ και Φίλλιου ενόψει Ουλμ

Για την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Ουλμ για το EuroCup μίλησαν Χάρελ και Φίλλιος.

Άρης: Οι δηλώσεις Χάρελ και Φίλλιου ενόψει Ουλμ

Ο Άρης αντιμετωπίζει της Ουλμ για την 7η αγωνιστική του EuroCup (22/11, 20:00) με τους Χάρελ και Φίλλιο να παραχωρούν δηλώσεις από τη media day της ομάδας.

Ο Ρόνι Χάρελ τόνισε την ανάγκη να παίξει η ομάδα του Άρη τη γνωστή της άμυνα, με τον Φίλλιο να επισημαίνει τη δυσκολία του παιχνιδιού κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας, ενώ αναφέρθηκε και στον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Χάρελ: «Πρέπει να ανακάμψουμε να θυμηθούμε να παίζουμε σαν Άρης και να μειώσουμε το λάθη μας, να παίξουμε σκληρή άμυνα όπως ξέρουμε».

Για το αν επηρέασε την ψυχολογία τους οι προηγούμενες ήττες: «Το συζητήσαμε κάναμε πολλά ατομικά λάθη αυτά πρέπει να τα μειώσουμε για το επόμενο παιχνίδι να θυμηθούμε πως παίζαμε και να επανέλθουμε».

Για τον τραυματισμό του Σανόγκο και την αλλαγή θέσης του: «Αυτό είναι το άθλημα πρέπει να προσαρμοστώ και να παίξω σε αυτή τη θέση υπάρχουν κι άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν».

Φίλλιος: «Το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο το γνωρίζουμε αυτό αλλά μετά από τρείς συνεχόμενες ήττες θέλουμε και εμείς να αντιδράσουμε, παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας στο γήπεδο μας οπότε θα ξεκινήσουμε από αυτό που ξέρουμε καλύτερα, την άμυνα και θα πάμε για τη νίκη».

Για τον δικό του χρόνο συμμετοχής και πώς νιώθει ο ίδιος: «Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στο rotation και βοηθάω την ομάδα, εννοείται αυτό περίμενα κάθε παίχτης θέλει χρόνο συμμετοχής οπότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και να εμπιστευτεί ο κόουτς ακόμα παραπάνω».

Για το πρόβλημα στην επίθεση κι αν είναι έτοιμος να βοηθήσει: «Επιθετικά υπάρχει ταλέντο στην ομάδα με τον καιρό θα βελτιωθούμε θα είμαστε καλύτεροι. Απλά στα τελευταία ματς επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να σκοράρουν πολύ και το πρόβλημα ξεκίνησε από την άμυνα, ειδικά στα πρώτα ημίχρονα».