Euroleague Γυναικών: Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία στη Χαλκίδα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε!

Ιστορική πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην τουρκική ομάδα για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague Γυναικών. 

Euroleague Γυναικών: Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία στη Χαλκίδα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τετάρτη (24/10, 19:00) στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» την Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Στην ιστορική πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στην διοργάνωση, ο Γιώργος Παντελάκης δεν υπολογίζει μονάχα την Ρίτα Ρασίντ, η οποία συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της για την αποθεραπεία της.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί με Live Streaming από τον επίσημο λογαριασμό της FIBA και μέσω του fosonline.gr.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Fenerbahce αποτελείται από τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Για το παιχνίδι στην Χαλκίδα με την τούρκικη ομάδα, ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr ότι: «Μετά τις αναμετρήσεις με την Wisla Krakow στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι με την Fenerbahce και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Μία ισάξια ομάδα με όλες στον όμιλό μας και που θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια σαν Ολυμπιακός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα και να μας δώσει την ώθηση για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Από τη μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε για το παιχνίδι ότι: «Περιμέναμε πως και πως αυτήν την στιγμή. Είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος η Fenerbahce όμως εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη. Είμαστε Ολυμπιακός και διεκδικούμε μόνο τη νίκη με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε.

Δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω ότι ο κόσμος μας στην Χαλκίδα θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει απέναντι στην Fenerbahce».