«Φύτρωσαν»... νέα γήπεδα στο ΣΕΦ (pics)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί ο χώρος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

«Φύτρωσαν»... νέα γήπεδα στο ΣΕΦ (pics)

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο αναβάθμισης του σε όλα τα επίπεδα προχώρησε στο «κλείσιμο» δύο γηπέδων διπλής διαγράμμισης για μπάσκετ – βόλεϊ με το νέο σύστημα του αερομεταφερόμενου κελύφους, συνολικού εμβαδού 1.300 τετραγωνικών μέτρων και ύψους 11 μέτρων, πιστοποιημένο με ISO 9001-14001.

Επίσης τοποθετήθηκαν δάπεδα TARAFLEX 8-10 mm τα οποία είναι πιστοποιημένα από τη FIBA και τη FIBV, καθώς και από την IHF την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χάνμπολ. Τοποθετήθηκε ακόμα φωτισμός με ειδικό LED για αθλητικούς χώρους.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν εντός 70 ημερών, ενώ παράλληλα σε διάστημα έξι μηνών έχουν επίσης κατασκευαστεί δύο γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ και δύο γήπεδα 5x5.

Με δεδομένη τη μεγάλη ζήτηση στα σχέδια το επόμενο διάστημα είναι η κατασκευή ακόμα δύο κλειστών γηπέδων με αερομεταφερόμενο κέλυφος και ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 9x9.

Παράλληλα θα αρχίσει να υλοποιείται η προγραμματική σύμβαση που έχει συναφθεί μεταξύ ΣΕΦ και Περιφέρειας Αττικής, για την ανακατασκευή δύο γηπέδων τέννις, δύο παιδικών χαρών καθώς και έργων φωτισμού και άρδευσης.

Η χρήση των γηπέδων προορίζεται για τα Σωματεία του Πειραιά και της Νότιας Αθήνας, ενώ τα πρωινά οι χώροι αυτοί, όπως και το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ, θα διατίθενται για σχολικές εκδρομές.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ