Κατσίβελης: «Θα αποκτήσουμε καλύτερη χημεία και ομοιογένεια»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρηση για το EuroCup κόντρα στην Κλουζ παραχώρησε ο Δημήτρης Κατσίβελης για τον Άρη.

Κατσίβελης: «Θα αποκτήσουμε καλύτερη χημεία και ομοιογένεια»

Την Κλουζ υποδέχεται ο Άρης (1/11, 20:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β' ομίλου του EuroCup με τον Δημήτρη Κατσίβελη να στέκεται στην καλή εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς.

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε ότι είναι ζήτημα χημείας ενώ για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε ότι ο Άρης πρέπει να προστατέψει την έδρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Κλουζ: «Είναι πολύ καλή ομάδα η οποία βασίζεται στην περιφέρεια της. Εμείς θέλουμε να προστατέψουμε την έδρα μας και προετοιμαζόμαστε να δώσουμε μία μάχη. Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, συν τοις άλλοις δεν έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες από δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε».

Για την καλή εικόνα του Άρη: «Δεν άλλαξε κάτι. Είμαστε καινούργια ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι θα χρειαστούμε χρόνο για να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Προσδοκούμε ότι με την δουλειά που κάνουμε όλο αυτό τον καιρό, θα βγει το αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Όταν δεν έχεις αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία ώστε να πας επιθετικά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να παίρνεις τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την άμυνα. Αν κρατάς τον αντίπαλο σε χαμηλό παθητικό έχεις περισσότερα περιθώρια για τη νίκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει έτσι όλη η χρονιά. Θα αποκτήσουμε καλύτερη χημεία και ομοιογένεια στην επίθεση κι εκεί θα βγει το ταλέντο των παιδιών στο γήπεδο».