Νίκλας: «Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, αναφέρθηκε στο αυριανό (1/11) παιχνίδι με αντίπαλο τη Meligkazi Καϊσέρι για το Eurocup.

Νίκλας: «Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, ενόψει του αυριανού (1/11) αγώνα με αντίπαλο τη Meligkazi Καϊσέρι στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα, διαφορετική συνθήκη από το προηγούμενο ματς, γιατί το Καϊσέρι έχει αλλάξει το ρόστερ του, έχει προσθέσει μια Αμερικάνα, οπότε έχει δυναμώσει αρκετά περισσότερο. Από ‘κει και πέρα, εμείς θέλουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εντός έδρας, δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί κόντρα στην Riga και θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας, κάτι που θα μας φέρει κοντά στην πρόκριση.

Έχουμε προετοιμαστεί, η ομάδα έχει προβλήματα, παρόλα αυτά θα παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι, για να κερδίσουμε. Όσον αφορά στο "Τζάμπολ Αγάπης", είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι άξιο αναφοράς αυτό το έργο, πρέπει να το μάθει ο κόσμος.

Εμείς, ως Ολυμπιακός, είμαστε δίπλα και στηρίζουμε το "Τζάμπολ Αγάπης", είμαστε χαρούμενοι που θα βρίσκονται αυτά τα παιδιά μαζί μας, αύριο. Θα μοιραστούμε αυτόν τον αγώνα και θα τους δώσουμε τη χαρά να δουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα τους δώσουμε τη χαρά ότι συμμετέχουν, ότι ανήκουν και δραστηριοποιούνται και εκείνα σε έναν μεγάλο οργανισμό. Η παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ είναι πολύ σημαντική».

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια στο παιχνίδι θα διατεθεί για την υποστήριξη των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης».