Σφαιρόπουλος: «Αν φοβόμουν, θα έμενα σπίτι»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη με 83-72 επί της Ζελέζνικ δήλωσε έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.  

Σφαιρόπουλος: «Αν φοβόμουν, θα έμενα σπίτι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνον που βρίσκεται στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. «Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο. Σέβομαι τον πρώην προπονητή Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο. Άφησε την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση» είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση για τα δυο σερί ντέρμπι με την Παρτιζάν και το χρονικό σημείο που ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα.

«Αν φοβόμουν, θα έμενα σπίτι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και το παιχνίδι στην επίθεση, είχαμε μεγάλο αριθμό ασίστ. Θέλω να πω ότι είναι δύσκολο για τους παίκτες να προσαρμοστούν σε νέο προπονητή μέσα στη σεζόν. Έχουμε προπονηθεί μόνο μία φορά μέχρι στιγμής και είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα όσα έχω δει. Πρώτα με την προσπάθεια των παικτών και εν συνεχεία με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τις 31 ασίστ που είχαμε και έτσι θέλουμε να παίξουμε. Πάντα ως ομάδα, όχι ως άτομα. Αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσω για την προσαρμογή της ομάδας στη φιλοσοφία μου» δήλωσε ο Σφαιρόπουλος.