Νίκλας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά»

Ο Θάνος Νίκλας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρίγα στους ομίλους του Εurocup γυναικών.

Νίκλας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά»

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρίγα η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας γνώρισαν την ήττα με 77-68 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Λετονίας στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Μετά τον αγώνα ο Θάνος Νίκλας ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του Πειραιά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αποβλήθηκε από τους διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι ήταν αρκετά αυστηροί στα σφυρίγματά τους.

Ο Θάνος Νίκλας δήλωσε: «Δεν μπήκαμε καλά. Δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι πνευματικά να ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα και η διαιτησία με τα σφυρίγματά της μας έβγαλε εκτός ρυθμού, αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι της Ρίγα, κάτι το οποίο μας αποσυντόνιζε. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο η Ρίγα κυριάρχησε με πολλά τεχνικά ριμπάουντ, με πολλά ελεύθερα σουτ. Αυτό το γνωρίζαμε, ότι θα πάνε τόσο επιθετικά, όμως δυστυχώς δεν μπήκαμε έτοιμοι. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα και για το ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη πνευματικά να μπει στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε, ένα κακό αποτέλεσμα, το οποίο αφήνουμε πίσω και θα επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».