Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το κρίσιμο ματς με τη Ρίγα στο ΣΕΦ

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, την Τρίτη (17/10), η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, με το πρώτο εντός έδρας ματς στο φετινό Eurocup. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το κρίσιμο ματς με τη Ρίγα στο ΣΕΦ

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, που φιλοδοξούν να περάσουν στη φάση των «16» της διοργάνωσης, υποδέχονται τη Ρίγα στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στις 18:30 (FIBA TV), σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη 2η αγωνιστική. Μετά το σπουδαίο «διπλό» (69-85) επί της Καϊσέρι στην Τουρκία και τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Eurocup, τα κορίτσια του Ολυμπιακού αγωνίζονται στη μεγάλη αρένα του ΣΕΦ (όπου θα δώσουν όλα τα ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια) και θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Λετονίας, για να κάνουν το «δύο στα δύο» στη φάση των ομίλων.

Τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων:

Α) Ηλεκτρονικά όλο το 24ώρο και έως την έναρξη του αγώνα, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.olympiacossfp.gr) και μέσω της ticketmaster (www.ticketmaster.gr).

Β) Από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) την Δευτέρα (16/10) και ώρες 15:00-18:00 και την Τρίτη (17/10) 10:00-18:00.

Γ) Από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την Τρίτη (17/10) από τις 17:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5€, 10€, 15€.

Ισχύει κανονικά η ελεύθερη είσοδος με την Κάρτα Μέλους.

Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από την Θύρα 7 (για τους κατόχους εισιτηρίων των 5€ και της Κάρτας Μέλους) και τα VIP (για τους κατόχους των εισιτηρίων των 10€ και 15€).