Ο Αταμάν... απειλεί (τους παίκτες του): «Μπορεί την άλλη βδομάδα να δούμε 7 ώρες βίντεο!»

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για το παιχνίδι με την Μπάγερν στάθηκε και στην 4ωρη βίντεο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (10/10) λέγοντας μεταξύ άλλων ότι την επόμενη φορά μπορεί να χρειαστούν και... επτά ώρες βίντεο.

Ο Αταμάν... απειλεί (τους παίκτες του): «Μπορεί την άλλη βδομάδα να δούμε 7 ώρες βίντεο!»

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε για τις 4 ώρες... βιντεοθεραπείας που υπέβαλλε τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ματς με το Μαρούσι και -μεταξύ σοβαρού κι αστείου-... απείλησε τους παίκτες του με επτάωρη παρακολούθηση!

Ο Τούρκος προπονητής «πονοκεφαλιάζει» για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα της σεζόν στην Euroleague, καθώς βλέπει τρεις βασικούς παίκτες να μένουν εκτός, καθένας για τους δικούς του ρόλους.

Ο Μήτογλου ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα, ο Σλούκας υπέστη ελαφριά θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Παπαπέτρου δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο γόνατο.

Οι δύο πρώτοι είναι νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Μπάγερν (12/10, 21:15) ωστόσο ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Παπαπέτρου λέγοντας ότι «θα δούμε αύριο» ενώ σε ερώτηση για τον... μαραθώνιο της προπόνησης και τις 4 ώρες βίντεο, απάντησε:

«Τώρα είχαμε βίντεο τέσσερις ώρες, μπορεί την άλλη εβδομάδες να έχουμε επτά ώρες. Δουλεύουμε, είμαστε νέα ομάδα και για να είμαι ειλικρινής δεν καθίσαμε τέσσερις ώρες για το ματς με την Μπάγερν, αλλά για να δούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ήταν ένα μάθημα στο ξεκίνημα της σεζόν για να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας».

Αναφορικά με το ματς με την Μπάγερν, ανέφερε: «Έχουν έναν σημαντικό προπονητή που προσπαθεί να περάσει τον δικό του παιχνίδι στην ομάδα και έχουν παίκτες με εμπειρία, όπως ο Ντέβιν Μπούκερ, που έπαιξε καλά στα τελευταία ματς, ο Έντουαρντς έχει κάνει καλά ματς, ο Μπολμάρο, παίζει καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Ιμπάκα, που έδειξε και στο πρώτο ματς πόσο καλός είναι, ειδικά στην άμυνα. Έχουν και πολύ καλούς παίκτες επιθετικά, όπως ο Ομπστ και ο Μπόνγκα, έχουν πολύ καλό ρόστερ, έμπειρους παίκτες και θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε εναντίον τους στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και κερδίσαμε και ήταν κι αυτό δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Όσο για τον Πάμπλο Λάσο; «Ο Λάσο είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός φίλος μου, τον οποίο σέβομαι πολύ για τα όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ και κυρίως για τον χαρακτήρα του. Πολύ καλό άτομο. Ελπίζω να έχει καλή σεζόν με την ομάδα του. Αύριο δεν θα είμαστε φίλοι μέσα στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουν οι ομάδες μας».