Καστρίτης: «Να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά»

Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, η αποστολή των Θεσσαλονικέων αναχώρησε για τη Λιθουανία, όπου αύριο (10/10) αντιμετωπίζει τη Λιετκαμπέλις

Καστρίτης: «Να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά»

Ο Άρης αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει αύριο (10/10) τη Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία για τη 2η αγωνιστική του EuroCup.

Γιάννης Καστρίτης και Βασίλης Τολιόπουλος μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αναμέτρησης των Θεσσαλονικέων.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε για τον αγώνα με τους Λιθουανούς:

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το EuroCup απέναντι σε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και σε 48 ώρες πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να προσεγγίσουμε με τον πιο σωστό τρόπο το παιχνίδι απέναντι στη Λιετκαμπέλις.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος από την πλευρά του επεσήμανε: «Μετά από δύο πολύ δύσκολους αγώνες στην έδρα μας, απέναντι στην Γκραν Κανάρια και τον Ολυμπιακό, ξεκινάμε τα εκτός έδρας μας,, με μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων κόντρα στη Λιετκαμπέλις. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε σε τέτοιες καταστάσεις.

Η Λιετκαμπέλις είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και σκληράδα, οπότε πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε στην έδρα τους. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».