Λάσο: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά

 Λάσο: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό»

Ο νέος τεχνικός της Μπάγερν, Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της ομάδας του στο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά, το οποίο χαρακτήρισε από τα σπουδαιότερα στην Ευρώπη, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου η ομάδα του θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά τεστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν:

«Μεγάλο τουρνουά, είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε εκεί. Νομίζω ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά στην Ευρώπη, σε περίοδο προετοιμασίας. Μιλάμε για πολύ καλές ομάδες, όμορφη ατμόσφαιρα και πάντα είναι ωραίο να επισκέπτεσαι τον Παναθηναϊκό, για τέτοιου είδους αγώνες. Για εμάς θα είναι ίσως τα πρώτα παιχνίδια που θα έχουμε στη διάθεσή μας όλο το ρόστερ, επειδή είχαμε πολλούς διεθνείς παίκτες. Θα είναι μία εβδομάδα πριν την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Θα είναι ένα καλό τεστ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε εκεί».

«Νομίζω πως δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι κάτι το εξαιρετικό. Είναι τιμή μας που έχουμε προσκληθεί σε αυτό το τουρνουά, ελπίζω να κάνουμε καλά παιχνίδια, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, όπως προείπα, και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι που θα είμαστε εκεί».