Ολυμπιακός: Κάνει θραύση ο Μιλουτίνοβ στο Μουντομπάσκετ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ κάνει θραύση με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Ολυμπιακός: Κάνει θραύση ο Μιλουτίνοβ στο Μουντομπάσκετ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δούλεψε εντατικά το φετινό καλοκαίρι. Τόσο στο κομμάτι της αγωνιστικής του βελτίωσης, όσο και στο θέμα της φυσικής του κατάστασης. Στόχος του να παρουσιάσει τον καλύτερο του εαυτό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και ήδη στο Μουντομπάσκετ έχει αρχίσει να κάνει θραύση κάτω από τα καλάθια.

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Έχει μέσον όρο 13,3 πόντους, με το εντυπωσιακό 68% στα δίποντα, συν 10,3 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά αγώνα! Και όλα αυτά σε 25,2 λεπτά συμμετοχής. Ο σέντερ του Ολυμπιακού αποδεικνύει έμπρακτα την ικανότητά του να βάζει τη μπάλα στο καλάθι, να ασφαλίζει τα ριμπάουντ, αλλά και να πασάρει με ικανότητα.

Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στο μεγάλο λιμάνι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, γνωρίζοντας πως θα έχουν και πάλι στην ομάδα τους έναν πρωτοκλασάτο σέντερ.

Το γεγονός πως μπορεί να συμμετέχει ενεργά και αποτελεσματικά στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στο κομμάτι της πάσας, όχι μόνο θα δημιουργήσει χώρους, αλλά δεν θα αφήνει και τον εκάστοτε αντίπαλο προπονητή, να στέλνει και δεύτερο παίκτη πάνω του. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι στα καλύτερά του και οδηγεί τη Σερβία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.