Παυλοπούλου: «Η ομάδα ήταν έτοιμη από την αρχή!»

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίσλα, η οποία έδωσε την πρόκριση στους ομίλους της Euroleague.

Παυλοπούλου: «Η ομάδα ήταν έτοιμη από την αρχή!»

Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού πέτυχε ιστορική νίκη στην Κρακοβία επί της τοπικής Βίσλα με 47-46 και σε συνδυασμό με το 63-63 προ ημερών στο ΣΕΦ πήρε την πρόκριση στους ομίλους της FIBA Euroleague! Για τη σπουδαία επιτυχία μίλησε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Παντελάκης, λέγοντας σχετικά:

«Πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά στο πλάνο του παιχνιδιού μας. Η Wisla είναι πολύ καλή ομάδα, όμως νομίζω ότι και εμείς από την μεριά μας κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλαμε να σταματήσουμε το τρέξιμό τους, αλλά και το επιθετικό τους ριμπάουντ και πιστεύω ότι το καταφέραμε στο 100%. Τώρα προκριθήκαμε στην Ευρωλίγκα και θα κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά της η Πηνελόπη Παυλοπούλου, η οποία πέτυχε το νικητήριο καλάθι στο φινάλε, σχολίασε: «Kάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνά και όταν κάναμε το σκάουτινγκ, ξέραμε ότι έπρεπε να ελέγξουμε το τρανζίσιον παιχνίδι της Wisla και να προστατέψουμε την άμυνά μας.

Το άλλο κομμάτι του παιχνιδιού που μας ενδιέφερε ήταν να πάρουμε τα ριμπάουντ και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά εκεί. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήμασταν θετικές και η ομάδα μας ήταν έτοιμη από την αρχή. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και νικήσαμε και πλέον είμαστε στην Ευρωλίγκα».