Τζέιμς: «Δεν συμφώνησα με κανέναν, μένω στη Μονακό»

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τη Μονακό έβαλε ο Μάικ Τζέιμς.

Τζέιμς: «Δεν συμφώνησα με κανέναν, μένω στη Μονακό»

Ο Μάικ Τζέιμς μένει στη Μονακό, όπως είπε ο ίδιος. Μετά τις δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς, ήρθε και ο Αμερικανός γκαρντ να πάρει θέση.

Ο Αμερικανός φιλοξενήθηκε στο podcast του Basketnews και ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στη Μονακό, βάζοντας οριστικά τέλος στις φήμες περί αποχώρησής του και συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.

«Δε συμφώνησα με κανέναν, αλλά είχα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον μου που δεν απαντήθηκαν» είπε αρχικά και συνέχισε: «Μου είπαν ότι μένω, οπότε είμαι εδώ. Δεν πήρα στην πραγματικότητα απάντηση, απλώς μου είπαν ότι μένω εδώ για αυτήν τη σεζόν ή ότι δεν μπορώ να ψάξω κάτι διαφορετικό για να φύγω. Όποιο και αν είναι το σωστό ρήμα στην περίπτωση. Υπάρχει λόγος που βρίσκομαι εδώ. Μένω ελεύθερος το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τον Γιαννακόπουλο είπε: «Δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν αυτό. Εγώ και ο DPG (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) έχουμε μια σχέση. Μιλάμε συχνά. Νομίζω ότι ρώτησε ποια είναι η κατάστασή μου με τη Μονακό. Του είπα ότι δεν πίστευα πως θα φύγω, νόμιζα ότι θα έμενα. Οπότε ουσιαστικά σταμάτησε ακριβώς εκεί».