Μπάνκι για την ήττα από το Περιστέρι: «Είναι απογοητευμένος

Ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ και παράλληλα τόνισε πως είναι απογοητευμένος από την ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι. 

Μπάνκι για την ήττα από το Περιστέρι: «Είναι απογοητευμένος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι της NOVA:

Για την διοργάνωση και την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με το Περιστέρι: “Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες στο BCL, το οποίο είναι αναβαθμισμένο φέτος. Η Χάποελ, η Μπάμπεργκ, η Μπολόνια έχουν μεγάλα μπάτζετ και υπέγραψαν στη διάρκεια του καλοκαιριού καλούς παίκτες.

Η σεζόν είναι μεγάλη και θα δούμε. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι κακό, η διάθεση κακή και η γνώμη μου για τον αγώνα δεν αλλάζει. Είμαι απογοητευμένος γιατί η εμφάνισή μας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα της ομάδας. Μας λείπουν πολλοί παίκτες και ειδικά η απουσία του Ξανθόπουλου ήταν ένα σοκ, γιατί η ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένη να την αντιμετωπίσει.

Πιστεύω ότι παίξαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο απλώς φανήκαμε λίγο απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στα φάουλ, ειδικά αυτά των Ράταν-Μέις και Γκρίφιν, απόντος του Ξανθόπουλου.

Το Περιστέρι ήταν έτοιμο να το εκμεταλλευτεί αυτό. Την τελευταία περίοδο παίξαμε καλά, αλλά ήταν αργά. Το παιχνίδι γύρισε τελείως, αλλά ήταν αργά. Παίξαμε ένα είδος παιχνιδιού που δεν ήμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε. Δεν ήταν αυτή η ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε και δουλέψαμε γι΄αυτό στην προετοιμασία”.

Για την Χάποελ Ιερουσαλήμ: “Θα δούμε μια ταλαντούχα ομάδα, που τρέχει πολύ, που σκοράρει πολύ. Πρέπει να προσέξουμε ώστε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, γιατί αν χαλαρώσουμε έστω για λίγο, μπορεί να αλλάξει τελείως το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε διαφορετικό πρόσωπο από την ΑΕΚ, να δούμε μια διαφορετική ΑΕΚ. Θα γίνει σκληρό παιχνίδι, όπως έχω πει ήδη στους παίκτες μου. Για πρεμιέρα στο BCL είναι κάπως… βαρύ. Αν καταφέρουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, θα είναι το μεγάλο κέρδος για μας”.