Μουστάφα Φαλ: Ανοιχτό γήπεδο στη γειτονιά του στη Γαλλία πήρε το όνομά του

Στα εγκαίνια ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ βρέθηκε ο Μουστάφα Φαλ στη γειτονιά του στη Γαλλία στο οποίο δόθηκε το όνομα του σέντερ του Ολυμπιακού.

Μουστάφα Φαλ: Ανοιχτό γήπεδο στη γειτονιά του στη Γαλλία πήρε το όνομά του

Στη Γαλλία και το Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μουστάφα Φαλ λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Γαλλίας για το Μουντομπάσκετ της FIBA.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού έδωσε το παρών σε ένα ξεχωριστό event που έλαβε χώρα σε ανοιχτό γήπεδο στη γειτονιά που μεγάλωσε ο θηριώδης σέντερ των «ερυθρολεύκων».

Ο λόγος για τα εγκαίνια ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο προάστιο Σεν Ντενί, με τον δήμαρχο να τον ρωτά αν θέλει να του δώσει το όνομά του και τον 31χρονο σέντερ να δέχεται μετά χαράς, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

«Όλα ξεκίνησαν ακριβώς δίπλα, στο γυμνάσιο της πόλης. Είναι πραγματική υπερηφάνεια. Ακόμα κι αν έπαιξα μόνο λίγους μήνες στον τοπικό σύλλογο, είναι η πόλη μου. Όταν μπορείς να δώσεις κάτι για να διασκεδάσεις τα παιδιά, είναι πάντα καλό. Σε αυτό το διάστημα δεν κάνουν τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του Φαλ μετά την τέλεση των εγκαινίων.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος της πόλης θέλησε να εμψυχώσει το Γάλλο σέντερ ενόψει Μουντομπάσκετ ζητώντας του το χρυσό με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.