Live Streaming: Ολυμπιακός - Βίσλα

Παρακολουθήστε σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση την προσπάθεια της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας (18:00) στην πρεμιέρα της FIBA Euroleague.

Live Streaming: Ολυμπιακός - Βίσλα

Ώρα Ευρώπης για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία την Τρίτη (9/10) στις 18:00 φιλοξενεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας τη Βίσλα Κρακοβίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της FIBA Euroleague. Τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη, η οποία θα τους δώσει σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης ενόψει του επαναληπτικού της Παρασκευής (12/10, 19:30 ώρα Ελλάδας).

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος για το ματς με τη Βίσλα δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ρίτα Ρασίντ λόγω τραυματισμού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας τη Δευτέρα (8/10) και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Χριστίνα Λίτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά.

Δείτε ΕΔΩ την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην πολωνική ομάδα.