Η Νίκη Λευκάδας απόψε με Σπαρτάκ Νογκίνσκ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλου του EuroCup γυναικών θα επιχειρήσει η ομάδα της Λευκάδας. 

Η Νίκη Λευκάδας απόψε με Σπαρτάκ Νογκίνσκ

Την πρόκριση στη φάση των ομίλων του EuroCup γυναικών θα διεκδικήσει η Νίκη Λευκάδας απέναντι στη ρωσική Σπαρτάκ Νογκίνσκ. Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας για τα προκριματικά, είναι προγραμματισμένος για απόψε (9/10, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας. Την Παρασκευή, 12/10 στις 17:00, διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας επί ρωσικού εδάφους. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο τεχνικός της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, δήλωσε πριν το μεγάλο ευρωπαϊκό ντεμπούτο: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει με ψηλά γκαρντ και πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Έχει παίκτριες με εμπειρία στο θεσμό και φυσικά είναι το φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα δώσουν το 100%.

Η ομάδα μας δυστυχώς σε αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι έτοιμη εν συγκρίσει με τον αντίπαλο, και αυτό γιατί το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, σε σχέση με το δικό μας που αρχίζει στις 27/10. Καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας να έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Νίκης Λευκάδας, γιατί είναι κάτι το οποίο μπορεί να μην το ξαναζήσουμε».