Ερυθρός Αστέρας: «Δεν απειλήσαμε εμείς τον Μίροτιτς»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Ντόζετ, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς, ενώ αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις για την περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς.

Ερυθρός Αστέρας: «Δεν απειλήσαμε εμείς τον Μίροτιτς»

Στην υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς και την προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα να εντάξει στο ρόστερ του τον παίκτη αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μίλαν Ντόζετ, ενώ μίλησε και για τις συζητήσεις με τον Νίκολα Κάλινιτς.

«Ήμασταν σε επαφή με τον Μίροτιτς και θέλαμε να τον δούμε στην ομάδα μας. Είχαμε επίσης κάποιες συζητήσεις με τους ατζέντες του, αλλά δυστυχώς, δεν καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Ακόμα και η Παρτίζαν δήλωσε δημόσια στο πρώτο της δελτίο τύπου ότι ήταν βέβαιη ότι καμία απειλή δεν επηρέασε την απόφαση του Μίροτιτς και ο χρόνος θα αποκαλύψει την αλήθεια. Μεταξύ άλλων, ο Νίκολα βγήκε και είπε ότι δεν υπήρχαν απειλές από τον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι κάποιος που δέχεται χειροκροτήματα όποτε κι αν παίζουμε εναντίον του. Τον βλέπουμε πραγματικά ως έναν δικό μας άνθρωπο, αλλά ποτέ δεν είχαμε σκοπό να τον αποτρέψουμε από το να πάει σε κανέναν άλλο σύλλογο. Κατά τη γνώμη μου, η απόφασή του επηρεάστηκε από τη βαθιά σύνδεσή του με τον σερβικό λαό. Έχει συνεισφέρει πολλά και δεν ήθελε να ρισκάρει να αποξενώσει κάποιον από τους υποστηρικτές του επιλέγοντας έναν σύλλογο έναντι του άλλου», επεσήμανε αρχικά, πριν αναφερθεί στον Κάλινιτς:

«Ήμασταν σε επαφή με τον Κάλινιτς τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη σεζόν. Έχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα. Αν, για κάποιο λόγο, λυθεί αυτό το συμβόλαιο, είμαι σίγουρος ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι ο πρώτος προορισμός στη λίστα του».