Πανέτοιμα για τη Βίσλα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (pics)

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της τη Δευτέρα (8/10) για το ευρωπαϊκό ματς με αντίπαλο τη Βίσλα στο ΣΕΦ. Οι δηλώσεις του κόουτς και της αρχηγού Εβίνας Σταμάτη πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης (9/10, 18:00).

Πανέτοιμα για τη Βίσλα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (pics)

Ώρα Ευρώπης για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία την Τρίτη (9/10) στις 18:00 φιλοξενεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας τη Βίσλα Κρακοβίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της FIBA Euroleague. Τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη, η οποία θα τους δώσει σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης ενόψει του επαναληπτικού της Παρασκευής (12/10, 19:30 ώρα Ελλάδας).

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος για το ματς με τη Βίσλα δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ρίτα Ρασίντ λόγω τραυματισμού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας τη Δευτέρα (8/10) και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Χριστίνα Λίτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά.

Παντελάκης: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για την αναμέτρηση με τη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει 7 ξένες στο ρόστερ της. Εμείς από την μεριά μας, παρότι είχαμε δυσκολίες στην προετοιμασία μας αφού οι διεθνείς μας επέστρεψαν τέλη Σεπτέμβρη στην ομάδα, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι.

Θα παίξουμε στο ΣΕΦ, μία έδρα που σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει, με τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας. Τον θέλουμε δίπλα μας, να ωθήσει τα κορίτσια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για αναμέτρηση στην Κρακοβία.

Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των αθλητριών μου στην προετοιμασία και τώρα είναι η ώρα για να βγάλουμε όλη αυτήν την δουλειά που κάναμε στο παρκέ και στα ματς με την TS Wisla Krakow».

Σταμάτη: «Έχουμε καλό προαίσθημα!»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε από την πλευρά της για το ματς με την ομάδα της Πολωνίας:

«Είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Παίζουμε στο ΣΕΦ που είναι σαν το σπίτι μας. Το νιώθουμε σαν φυσική μας έδρα και θέλουμε πάρα πολύ με τον κόσμο στο πλευρό μας να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έχουμε καλό προαίσθημα για την αναμέτρηση με τη Wisla. Δουλεύουμε εδώ και μέρες πράγματα για το παιχνίδι αυτό, πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

  • Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στη θύρα 7 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πριν την αναμέτρηση με την Wisla Krakow. Τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ. Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση.
  • Οι εκπρόσωποι του Τύπου, θα παραλάβουν την διαπίστευσή τους πριν την αναμέτρηση με την Wisla Krakow από την θύρα 3 του ΣΕΦ. Από την συγκεκριμένη θύρα θα εισέλθουν και στο κλειστό.
  • Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Wisla Krakow θα εισέλθουν από την θύρα 3 του ΣΕΦ.
  • Το παιχνίδι Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-TS Wisla Krakow θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων»: