Καμπάτσο: «Σπίτι μου η Μαδρίτη - Τα χρήματα δεν είναι πάντα το παν» (videos)

Ο Φακούντο Καμπάτσο σχολίασε σε συνέντευξή του στην επιστροφή του στη Ρεάλ, αναφέρθηκε στο ΝΒΑ και τη… μελαγχολία του αποκλεισμού της Αργεντινής από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Καμπάτσο: «Σπίτι μου η Μαδρίτη - Τα χρήματα δεν είναι πάντα το παν» (videos)

Ο 32χρονος σταρ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «basquetplus.com», στην οποία αρχικά μίλησε για την επιστροφή του στη Ρεάλ. Ο Καμπάτσο αποκάλεσε τη Μαδρίτη «σπίτι μου, όπου γεννήθηκε η κόρη μου» κι ενώ παραδέχθηκε ότι «είχα κι άλλες προτάσεις και η απόφαση δεν ήταν εύκολη», επισήμανε πως «οι αποφάσεις μου δεν βασίζονται κυρίως στα χρήματα. Δεν είμαι ανόητος, τα χρήματα είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι ο κύριος και είχα πάντα εξαιρετική σχέση με τους ανθρώπους της Ρεάλ».

Οι προσδοκίες στη Ρεάλ και στο… Ντένβερ

Ο Αργεντινός, ο οποίος φέρεται να συμφώνησε για περίπου τρία εκατομμύρια ετησίως και να αρνήθηκε πρόταση και του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε ότι «στη Μαδρίτη τα θετικά ήταν περισσότερα από άλλους προορισμούς και επιλογές». Γνωρίζει, βεβαίως, πως «στη Ρεάλ οι προσδοκίες είναι πάντοτε υψηλές, να κερδίσεις κάθε τίτλο. Είναι ευθύνη και πίεση και η επόμενη σεζόν δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Η ομάδα προέρχεται από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και το μίνιμουμ θα είναι να το επαναλάβει. Είμαι ανυπόμονος, λίγο αγχωμένος, όμως γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο και αυτό θα κάνει την κατάσταση πιο εύκολη για μένα».