Περσίδης: «Τιμή μου ο Άρης, πρόκληση η Ευρώπη»

Ο Νίκος Περσίδης αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, συνεχίζοντας στην ομάδα του Άρη. 

Περσίδης: «Τιμή μου ο Άρης, πρόκληση η Ευρώπη»

Ο Νίκος Περσίδης συμφώνησε για δύο χρόνια με τον Άρη και ενισχύει τον ελληνικό κορμό της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στο arisbc για την έλευσή του στον Άρη και την πρόκληση της νέας σεζόν.

«Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Άρη. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και υπάρχει μεγάλη όρεξη και από την πλευρά μου για να πετύχουμε κάτι καλό. Υγεία να έχουμε και τα υπόλοιπα στο γήπεδο», τόνισε.

Η παρουσία του Γιάννη Καστρίτη και η άνοδος του Άρη, σε όλα τα επίπεδα, τα τελευταία χρόνια ήταν σημαντικά για τον Έλληνα φόργουορντ. Το ίδιο και η παρουσία του κόσμου «Ο κόουτς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έλευσή μου. Μιλήσαμε και τα βρήκαμε από την πρώτη στιγμή και τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Σημαντικός παράγοντας είναι και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια», επισήμανε.

Ο Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια κι αυτό είναι μία πρόκληση και για τον Νίκο Περσίδη. «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα θα παίζει και πάλι στην Ευρώπη. Αυτό είναι μία πρόκληση για κάθε παίκτη αλλά και γενικώς για όλο τον οργανισμό. Με σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία στο EuroCup».

Κλείνοντας, ο Περσίδης στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη, ο οποίος ειδικά πέρυσι ξανάκανε το «Nick Galis Hall» σημείο αναφοράς.

«Ο κόσμος του Άρης πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να γεμίζει το Παλέ σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», καταλήγει.