Ολυμπιακός: Βήματα προσέγγισης από Αγγελόπουλους και Σλούκα

Ενωτικοί οι Αγγελόπουλοι για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού με εκείνον ηγέτη, θέλει να μείνει ο Κώστας Σλούκας, αλλά υπάρχει το «αλλά». 

Ολυμπιακός: Βήματα προσέγγισης από Αγγελόπουλους και Σλούκα

Σε μίνι μαραθώνιο εξελίχθηκε το ραντεβού του Κώστα Σλούκα με τους Αγγελόπουλους. Μέσα στις τέσσερις ώρες που συνομίλησαν συμφωνία δεν υπήρξε. Ανανέωσαν όμως το ραντεβού τους, κάνοντας μία νέα προσπάθεια για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Οι Αγγελόπουλοι παρουσιάστηκαν ενωτικοί στη συνάντηση, τονίζοντάς του πως τα θέματα που τον απασχολούν διορθώνονται, ενώ του επεσήμαναν πως τον θέλουν να μείνει μία για πάντα στο μεγάλο λιμάνι.

Παράλληλα του τόνισαν πως ήδη ενισχύουν με ποιότητα το ρόστερ, θέλουν να φτιάξουν για του χρόνου μία εξίσου ισχυρή ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης στο Βερολίνο έχοντας εκείνον ηγέτη. Του επεσήμαναν πως τον θεωρούν δικό τους παιδί, αλλά και πως στο πρόσωπό του, όπως και σε αυτό του Κώστα Παπανικολάου, βλέπουν τους συνεχιστές των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά του ήταν ειλικρινής. Εξέφρασε και εκείνος την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παραδέχτηκε πως θα ήθελε ακόμη και να κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι όταν έρθει η ώρα, αλλά ανέλυσε και τους λόγους που ήταν δυσαρεστημένος με ορισμένες καταστάσεις στην ομάδα. Κυρίως με τον ρόλο του μέσα στο σύνολο, με τον τρόπο που χρησιμοποιείται στο ροτέισον. Ναι μεν σέβεται τον προπονητή του και έχει σε εκτίμηση τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά ο τρόπος που αξιοποιείται στο παρκέ, δεν τον ικανοποιεί.

Γενικότερα, φάνηκε πως οι δύο πλευρές έκαναν βήματα προσέγγισης, δείχνοντας διάθεση να τα βρουν, αλλά ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αν και υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε, περιμένουν στη γωνία για τον Κώστα Σλούκα, εκτιμάται πως δίνουν περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό στον παίκτη, αλλά ο προβληματισμός του αθλητή, δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, αλλά καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι.